Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför är du så instängd medan jag är sprängfylld med känslor.

jag undrar
vad du känner när du hör mitt namn


förlåt älskling
glömde
glömde att du är känslolös




Fri vers av zäääään
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-01 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zäääään