Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... Tro och hopp...

Jag vågar inte tro sa minnet
Då är jag bärare av hoppet svarade framtiden 

© Angela Bohlin

 




Övriga genrer (Aforism) av Angela Bohlin VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-01 19:41



Bookmark and Share


  stig wikman
Klurigt och klokt.
Men det är klart.
Du är ju en genuin
kvinna.
LOVE.
2013-05-21

  Lynx63 VIP
Super cool, gillar.
2013-05-04

  Ninananonia VIP
Gillar..
2013-03-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande!
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP