Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör om, ta tillbaka, gör rätt

När politikers klubba är slagen

om de fattat fel beslut

kan Regioner, Kommuner och statliga verk

inte förväntas rätta till misstagen.

Så gör om, ta tillbaka, gör rätt

ta ansvar för det utgör grunden 

... att fel kan bli rätt

©Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-04-08 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP