Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga utmana Dina tankar

Varje gång Du vågar utmana

Dina egna tankar 

lär Du känna Dig själv

... på ett djupare plan

©Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-11 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP