Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågaresa

Min kropp gör sig till tals
rörelser som visar mitt inre,
mitt sanna inre,
kan inte ljuga
har kontakt
med jord och universum,
regnbågens färger
strålar skimrande,
blixtrande som en diamant
stänker sitt glitter,
tillitsglitter på mig
som följer med,
förväntansfullt på
det som kommer till mig,
i harmoni med
du, du, du och
du..




Fri vers av Shifra
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-01 21:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinnan strålar
vi följer
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Shifra