Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enklaste enkla

 

Varför bära det tunga "där" som inte är?

Hur skulle det vara att släppa allt som kan släppas?

Öppet känna

livets spontana glädje

 här

Kärleksfullt naket

älska

det enklaste enkla

som

är




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-02 11:26



Bookmark and Share


  aol
att bara släppa slappna av vara fri, bra skaldat här,
2013-04-24

  Siggesdotter
Just det där att "släppa taget lite" tänkte jag på för nån dag sen - viktig tanke formulerad på ett snyggt sätt! Applåd!
2013-03-18

  Irene Åberg
Bästa.Nils.Så Sant Sånt.TACK.
Vad Rätt Du i KÄRLEK TÄNKT**
100% RÄTT**
Ja öppna Dig,
Känn Kärleksfull Glädje Här.
När det Enkla Är.
Bäst är då KÄRLEKEN Där.
Som Kommer till Dig Här.
Kram.Irene.Åberg
2013-03-02

  Ninananonia VIP
Visst är det enkelt om man tänker efter.. och bara gör det..
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP