Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåtid och framtid

Känner du igen mig frågade ungdomen

Du verkar bekant svarade ålderdomen

 

 

© Angela Bohlin

 




Övriga genrer (Aforism) av Angela Bohlin VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-02 15:39



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Kärnfull! det får en att le :)
2013-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP