Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod

 

Jag orkar inte mer meddelade känslan

Du klarar av mer än vad du tror besvarade tanken

Vi gör det tillsammans sade handlingen

 

© Angela Bohlin

 




Övriga genrer (Aforism) av Angela Bohlin VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-02 16:33



Bookmark and Share


  Glittertind VIP

Mycket bra!

2013-09-15

  Idisch von Swedish
Det är sånt här man ska ha på väggen i sovrummet och vakna till varje morgon :)
2013-09-05

  © Weronica Lindholm
Ja! Så skall man tänka,, göra

Vackert.
2013-07-25

  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker om den, men undrar över varför rubriken inte också den går i samma kursiva stil som själva texten.
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP