Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av sju

 

Jag är så hungrig, sa frosseri

Du vet inte vad hunger är, svarade svält

 

© Angela Bohlin

 




Övriga genrer (Aforism) av Angela Bohlin VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-04 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Perspektiv.
2013-09-09

    ej medlem längre
Mycket tänkvärt.
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP