Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
, ur min "bok/sida", - "DJUPA TANKAR"


På vilket sätt är du?

Jag är den jag är. Jag är på det individuella molnet av fantasi bortom
verkligheten. Sittandes med kunskap som endast de få behärskar tänker
jag bemöta framtiden. Svävande ibland önskningar, förundran och vansinne
finns jag. Jag vet och jag vet inte. Min föda är uppfattningar. Handlingarna
som gör det speciella till så speciellt. Se in i djupet inte ner i djupet. Möt
dig själv från insidan och ut. Man är den man är på sitt egna sätt. Var
positiv.




Övriga genrer av H.C.B
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-05 00:24



Bookmark and Share


  mysing
"fantasi bortom verkligheten"
fann mig direkt i hela texten..
b.m :)
2013-03-13

  Tarantaran
Goda råd och mycket att
tänka på!
Pronomen- byten
på slutet kanske litet
förvirrande.. men livet
är inte enkelspårigt..
vilket därmed blev
bevisat
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B