Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två av sju

Det är få om ens någon människa som är värdig min vänskap, sa Högmod

Vänskap är inget man får… den måste man arbeta för…  och på så sätt  förtjäna, svarade Ödmjukheten

 

 

© Angela Bohlin

 




Övriga genrer (Aforism) av Angela Bohlin VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-05 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP