Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordspråk...


Mina Ordspråk(3)

"Kraften finns inte inom oss.
Den har alltid funnits."




Fri vers (Fri form) av Cykelpump33
Läst 162 gånger
Publicerad 2013-03-06 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cykelpump33
Cykelpump33