Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödroppe.

 

Spolade kinder

Rodnar,

En droppe vatten

 Droppar,

Skänkt från ovan.

Skrynklig panna fåfänga minnen!

Vandrande öster om ett snödroppe.

Frågar om våren har kommit?

Minnen som en gång

Glatt,

Tidigare

Och om det är väl mottagna,

I tonen

De semantiska suckar,

Och inleder våren.

Vit Vita

Snödroppe överallt.

Snön smälter smutsigt.

Gräsmatta slår i vårgrönt, smaragder.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-06 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP