Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutna löften med kärlek

jag gillar en viss person
den personen visste om det,
den personen lova att den skulle vänta

men den personen gjorde inte de
den ljög för mig, sa inte sanningen
den jag gilla, lämna mig utan förklaring
jag förstod ingeting, blev depp, förkrosad

några veckor senare hör personen av sig
berättar att den träffat en annan, men att den alltid gilla mig
sa att den fortfarande vill va vänner, ville bli förlåten

ville inte förlåta, var förkrosad
men gillade personen för mycket, så förlät personen

nu sitter jag här, kär i en person som lämna mig för en annan
vill inget annat än att få va med den personen
vill att personen förstår det
men vill att den personen är glad, är lycklig, mår bra
vill inte komma ivägen
men fortfarande vill jag va så underbart mycket med den personen

men livet är inte rättvist ibland
och speciellt inte nu.




Fri vers av ange
Läst 748 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-06 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ange
ange