Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
It's better to feel pain than feeling nothing at all, right?


Föräldralös

Jag har kämpat för min sak, och för vad jag vill, står för och känner.
Jag har jobbat sedan jag fyllde 13 år. 3-4 dagar i veckan. På helger. På kvällar.
Jag har kämpat mig trasig för att klara skolan.
Jag har betalt alla nöjen, alla resor, alla saker, allting själv.
Jag har skött min fritid, varit duktig, inte festat och supit.
Drack jag en droppe alkohol innan jag fyllde 18?
Jag har aldrig hållit i en cigarett, knappt känt lukten av snus.
Jag började jobba direkt efter gymnasiet, heltid. Hade sommarlov i 7 dagar.
Jag har varit exemplarisk, någon att se upp till, någon att vara stolt över.

Snälla... Säg varför jag är oälskad? Varför kan ni inte älska mig?

Hur får jag er att se mig som annat än ett misstag?




Fri vers av RelativtAnonym
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-06 20:44



Bookmark and Share


  Federico Romano
Kärleken kommer och går med tiden, man finner den eller tappar den..
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

RelativtAnonym