Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att dikta


DIKTENS ORD

När man läser DIKTENS ORD
kan man känslor och tankar se....
som oavsett sorg eller glädje
har mycket att ge....

Inspirationen till DIKTENS ORD...
kommer om man gör som en
konstnär sa....
lär dig att iaktta....

DIKTENS ORD kan man jämföra
med en målad tavla....

Med DIKTENS ORD vill man
något visa.....


Sajo 060223




Fri vers av sajo
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-02-23 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo