Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden tar aldrig slut....


STRESS

Man åker från sitt hem....
jobbar åtta till fem....

Oavsett kille eller tjej...
hör man jag hinner ej....

Allt fler känner en press...
som kan leda till denna stress....

Tiden tar aldrig slut....
så sätt dig ned och njut....


Sajo 060223




Fri vers av sajo
Läst 585 gånger
Publicerad 2006-02-23 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo