Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är jag....


så jävla känslig

Varför är jag så jävla känslig för allt?
å Särskilt när det kommer till Ingrid, jag vet inte vad det är med mig jag måste vara sjuk eller något, kan seriöst inte tänka på ngt annat än henne på dagarna tänker på henne nästan hela tiden på morgonen på kvällen och i skolan nu förut och snart.
det har aldrig varit såhär i hela mitt liv med någon annan människa och jag vet inte varför har liksom aldrig känt så djupt.

Men jag vet att hon har hon kan inte älska mig lika mycket som jag älskar henne det är omöjligt det bara går inte, och och jag vet inte.

Jag frågade när vi skulle vara tillsammans i onsdags hon sa vet inte och jag undra varför och hon sa vet inte, mådde lite illa sa hon, och jag skrev till henna och sa att vi kan synas från fredag-lördag istället för torsdag-fredag, men idag så så hon att vi inte kunde var i morgon och jag fråga varför, och hon svarade jag vet inte.

Fattar liskom inte vad det ska betyda, men samtidigt är det väl ingenting eller?
bara jag som är så jävla fitt känslig så det är inte sant vet inte vad jag ska göra ibland, är glad att hon vill vara med mig ändå, men älskar man varandra så orkar man väll stå ut med varandras dåliga sidor antar jag :)

nä en dag kommer ingrid att läsa detta å tycka att jag är en mes och överkänslig hon kommer skratta och le mot mig och sedan krama om mig och allt blir bra, men nu ska jag göra min kväll awsome och spela data!




Bunden vers (Sonett) av Leagueoflegends
Läst 223 gånger
Publicerad 2013-03-07 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leagueoflegends