Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett smultronställe


BARNDOMSMINNEN

Många har dom som BARNDOMSMINNEN...
Var någonstans låg mitt smultronställe
Funderar en stund och plötsligt kommer jag ihåg...
på en kulle det låg....

Som barn bland högt gräs man gick för att
titta....
om man röda smultron kunde hitta....

Då jag härifrån brukade gå....
trädde jag smultron på ett strå....

Mina tankar jag nu har...
jag undrar om smultronstället
finns kvar....

Solmogna smultron lade man i kopp...
och tillsammans med mjölk åt
man detta opp.....

När man på detta får smaka...
det är då BARNDOMSMINNENA
kommer tillbaka....


Sajo 060223




Fri vers av sajo
Läst 494 gånger
Publicerad 2006-02-23 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo