Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid fönstret


SOM ETT ÖGA

På en faluröd timrad vägg
under en taknock...
som en halvmåne
finns ett fönster

som kan vara stängt
och öppet...
det ger en speciell känsla

SOM ETT ÖGA...
där man från utsidan kan se in
i...
och från insidan ser man ut....



Sajo 060223




Fri vers av sajo
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-23 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo