Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom bröstbenet

den där oerhörda längtan bort tar
så mycket plats bakom bröstbenet i min kropp på sängen
och så du bredvid
dina ögon som frågar
vart ska du Anna och
kommer du tillbaka?




Fri vers av fröken kaktus
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-09 16:09



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
längtan: livets mening och kraft för att vandra vidare?
2013-03-16

  Zihuatanejo
Åh, fint..
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

fröken kaktus