Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur är det med dig?

Om du frågar hur allting står till
Så ska jag svara att allting det går som jag vill
Och om du frågar om allt är som det ska
Så ska jag svara att idag känns det riktigt bra
Du ska ha tack för att du fråga och orka se
Jag kände efter och jag vågade att medge
Finns ingen orsak att inte va gla.

och när jag tittar på männskor omkring
deras ansikten mest avslöjar ingenting
De verkar bara mest invänta nu
och inte känna att de själva, de lever ju.
och om de visste att var händelse känsla bär
genom att fråga sina känslor, man kan rensa där
Och slippa känna att man snart går itu.

Så om nån frågar "Hur är det med dig?",
Så ska jag svara precis som jag känner mig
Och inte bara utav ren slentrian
Att det är bra som jag känner mig hela dan
Med bara nån sekunds fördröjning så känner ja
att hela staden är full av mina vänner ida.
Då lyser solen över hela stan




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-10 15:52



Bookmark and Share


  KrutOla
Snyggt skrivet med fason på rim och reson.
2013-03-12

  Daniel_78 VIP
välrimmade tankeord, och jo tack, ganska bra ikväll
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick