Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är du och jag är precis likadan.

du hade rätt som sa att det var inget för mig
ditt bittra jävla as
kan inte hata för du är ju bara
som du är
mormor

och jag är precis likadan

jag hade rätt när jag sa att jag inte skulle klara av det
att tankar skulle komma ifatt
de står alltid som vinnare
i kampen om min hjärna

ditt självömkande jävla offer
varför kan du aldrig finna dig
i det normala?

se utmaningar i problem
som det står i ditt CV

ni hade rätt som sa att jag säkert skulle ångra mig
för det går inte en sekund
och det finns ingen att skylla

jag vill nog ha ångest
precis som när man vant sig vid ett par skor
vill man inte bära något annat

man går tills sulan slitits bort

att fortsätta så hela mitt liv
tar mig ingenstans

och jag är trött på att stå still
här




Fri vers av lemontea
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-11 23:31



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Bra!
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

lemontea