Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GE men tillåt inte att du blir UTNYTTJAD



GE men tillåt inte att du blir UTNYTTJAD

ÄLSKA men tillåt inte att ditt hjärta blir FÖROLÄMPAT

HA tillit men var inte NAIV

LYSSNA på andra men förlora inte din egen RÖST.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-12 00:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kloka ord av visdom.
2013-03-12

  Angel of love
Fantastisk..
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP