Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet är lycka, lycka är frihet

Frihet är lycka
lycka är frihet
Är man rädd
är man inte fri

Är man inte fri
är man inte lycklig
Så att vara fri och lycklig
är att inte vara rädd

Är du rädd för att förlora ditt jobb
har du redan förlorat ditt hopp
Är du rädd för att bli utförsäkrad
har du redan blivit uträknad

Är du rädd för att bli sjuk
har du redan lagts under en duk
Är du rädd för att gå i konkurs
har du redan tömt din börs

Är du rädd för att bli misshandlad
har du redan blivit bortmöblerad
Är du rädd för att förlora dina barn
har du redan förlorat vårdnadstvisten

Om du förlorat allt du har
då har du ingen rädsla kvar
För nu kan du inget mer än ditt liv förlora
då är döden ingen skrämselpropaganda att prova

Då är du fri
och kan
Göra som fågeln
flyga var du vill

Inget stoppar dig
ingen rädsla hindrar dig
Valet är ditt här eller där
du är fri





Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-12 17:13



Bookmark and Share


  H.C.B
Oj, bra!
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP