Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att falla in i ett svart hål


Universums slut

Mitt liv
ett svart hål
där tid och rum slungas in
livsbejakelsen
tillblivelsen
smulas till noll
till minus oändligheten

Vid kanten
roterar
tomheten
ledan
meningslösheten

Framtiden
en svart horisont
av inget

Dåtiden
en grå linje
av något

Nutid
en fasansfull
cirkel
av intet




Fri vers (Fri form) av WoodDreamer
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-14 10:35



Bookmark and Share


    WoodDreamer
Konstigt att ingen har kommenterat denna dikt? För svart!?
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

WoodDreamer