Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är älskad

jag är älskad av min man
jag är älskad av mamma
jag är älskad av pappa
jag är älskad av mina bröder
jag är älskad av min syster
jag är älskad av min moster
jag är älskad av hennes man
jag är älskad av deras barn
jag är älskad av mormor
jag är älskad av farmor
jag är älskad av mina djur
jag är älskad mina vänner
jag är älskad av min svärmor

och dom är älskad av mig




Övriga genrer av NannaAuroraMaj
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-02-23 20:49



Bookmark and Share


  Therés
Hjärta dig
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj