Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Zjivago..


Vinterpalatset


..vi slår sönder låset på den igenbommade porten.
Bryter sönder de övertäckta möblerna. Eldar sen,
för att hålla kylan borta. Utanför ylar vargar. I skogen.
Natten kommer närmre. Vi låter alla ljus brinna ut.
Älskar ödesmättat, med de dödsdömdas glöd, som om varje sekund är den sista.
Våra minuter är räknade.

Din kyss på min handrygg, varar en oändlighet..




Prosa av Katinka VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2013-03-15 15:54



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen,
2013-07-07

  Magica VIP
Mycket vackert. :) Gillar kopplingen till elden och vargars ylande, magiskt!
Bra skrivet!
2013-03-20

  Nina Nightwish
Vackert
2013-03-20

  Ninananonia VIP
Berör..
2013-03-20

  Anya VIP
Innehållsrik med många gestaltningar och associationer. Gillar!
2013-03-18

  Jaseph
Slutet berör!
2013-03-18

    J. Herward



Sanslöst snyggt!
2013-03-18

    ej medlem längre
Fantastisk läsning

gillas mycket ...
2013-03-17

  Bo Lövhalka
Målande och underbart! Tack!
2013-03-17

  Stefan Albrektsson
Känner verkligen rysk storfilm i dina ord. Det är kompakt och koncentrerat - tiden rinner ut, här finns inte tid för broderande.
2013-03-17

  Heikki Hellman
Jag blev fascinerad. Fina detaljer i denna text som beskriver en varm aftonstämning.
2013-03-17

    ej medlem längre
Outstanding. Du är sååå bra på sådant här... Lysande
2013-03-16

  ULJO
Bra skriftat
2013-03-16

    ej medlem längre
gillas! mycket...
2013-03-15

  Jordgubbsodlare

Ett crescendo av komprimerad lidelse som med "oändlighet" blommar ut till ett vakuum - någonstans i rymden bortom jorden. En text som är ett rus!
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP