Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagodrömmar

som i en saga
krossas dina drömmar
när boken slås ihop

smular sönder
dina önskningar
som kaksmulor under skon

allt detta kallas
den kalla verkligheten

om du vill att det är så det ska vara

men

om du med all din kraft
sätter käppar ivägen
lägger dina önskningar
nära ditt hjärta

då kan inget gå fel
då är du ärlig
inte bara mot andra
utan mot dig själv




Fri vers av Leijha
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-02-23 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leijha