Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhället får de monster det förtjänar II

Rättssäkerhet och tystnadsplikt  i  förhållande till
korrupta sammanhållningar inom ett arbetsteam,
där de andas fritt  i sin  förgiftade  atmosfär bland
samhällets  ansvariga  inom  den  hierarki  de  väl
gömmer sig bland psykopatiska  dubbelroller vars
betyg  ofta  köpts eller förfalskats  och  dess yrkes-
kompitens återspeglas på samhällsklimatet.
Människans historiska framsteg grundar sig på en
kriminell utvecklingshistorik och kriminalantropo-
logiskt   är   människan  av  överlevnadsstrategiska
skäl en brottslig natur, nerärvd i genen av nöd och
lust betvingad av sin egen slav och bödel,samhället
får de  monster  det  förtjänar, inslagna som utslag-
na,uppstoppade som förstoppade.
                                          *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 525 gånger
Publicerad 2013-03-16 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP