Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att färdas

tack vare dig har jag färdats

långt

längre

än hit

ända in

ända in evigheten

varvat

ångest

med

smärta

med

kärlek

med

längtan

med

lust

vackraste

hur

skall

man

stanna

när det inte finns någon broms

mer än du.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-26 11:33



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Fint vännen :)
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP