Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅ FILOSOFER

Schopenhauer var en förnöjsam och ödmjuk
filosof,en glad pessimist som nöjde sig med
en hund och en flöjt, Nietzche däremot, det
storvulna  högmodets  filosof vars hybris av
övermänniskoideal  såg  att " det  som  inte
knäcker dig,gör dig starkare" knäcktes själv
i sitt överjag.

                                    -




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-18 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP