Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRDEL OCH NACKDEL

Fördelen av att fienden förvränger en
persons karaktär, är att den personen
inte kan anträffas.
Som andra bäddar  får  man ligga, om
man inte bäddar själv.
                               *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2013-03-19 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP