Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnadsstrategi I

Så länge man är kåt och hungrig  samt  med
en viss ambition  av att  vilja  revoltera, över-
lever man till`s konungen kräver ens huvud
på ett fat. Kain, Barrabas och Judas -släkten
förökar sig  utan  utveckling  och  nytänkare
mördas eller spärras in.
                                     *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-19 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP