Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anders, min vän sen 1975.


Om du tror att du kan klara allting själv...



Om du tror att du kan klara allting själv så har du ett hjärta utav sten,

sjöng Lundell. Det vackraste ljudet i världen: En Vän Som Ropar På Sin Vän.

Igår så ringde jag äntligen en gammal god barndomskamrat och lättade

mitt hjärta som höll på att bli till sten pga utav alla problem som jag

hållit för mej själv under en lång tid.

Och jag blev bemött med empati, förståelse och kärlek av en man

som har den ovärderliga förmågan att sprida lugn och ro och förtröstan

omkring sej; han dramatiserade ner, strukturerade upp och t o m

skämtade om vissa av mina problem, vilket kändes som en varm vind

inombords som blåste bort alla nojjor, farhågor och annan bullshit

som distraherat mej och sugit energi och värdefull tid.

Idag är jag mer avslappnad, mer utvilad och jag kan andas

nya krafter. Idag ska jag ringa nån, och som Anders; vara en vän.

Jag kanske ringer Anders och det första jag säjer är:

Nån gång när du har problem så finns jag här: Jag älskar dej!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-19 14:05



Bookmark and Share


  Angel of love
Ler och känner igen känslan så väl. Vilken fantastik vän, precis såna man bör ha runt sig!
Va rädd om honom <3 och ja var en vän idag!
Kram
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP