Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nummer fjorton - ett brev


hej

klockan är just nu 00:12
datumet är både obetydligt
och något jag inte är medveten om

det är fjärde gången jag
försöker skriva
men jag inser att jag inte är bra
på att lägga mina ord rätt

faktum är att jag knappt kan tala
den här tiden på året är det
för att du är
så vacker
på det sättet man hittar något vackert i något enkelt men trasigt

men
jag vet inte
kanske är det
för att jag är

fel

00:43

på sistonde älskar jag inget mer
på riktigt den här gången
känner jag inget
som att alla känslor blev till kall grå sten

jag misstänker
att det har med dig att göra
för om mitt liv är en film slutar filmen olyckligt

1:04

jag gillar inte att känna känslor
och jag tror
att du inte gillar mig
(för jag är jag menar jag)
så jag skulle avsluta brevet med
att jämföra dig med något vackert,
du vet som alla andra gör
men det första jag kom att tänka på
är vatten
såsom en sjö ligger stilla den här tiden på morgonen

2:31

jag insåg senare
att allt vatten är gammalt
och återanvänt




Fri vers av infekterad
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-20 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

infekterad
infekterad