Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hjärtat i min hals

Vi lever i en värld full av fel & brister
Jag går snart sönder
Jag tror jag spricker
Bråk & tårar
Dag som natt
Får kalla kårar
Åt dagen som vart
När ångesten dyker på
Blir jag svår att nå
& fram kommer nummer 2
Mitt huvud blir som en matte bok
Rörig, Jobbig & oklok
Då flyr jag från denna vals
Med hjärtat i min hals
För att slippa känslan av ledsamhet
& att jag känner sådan tomhet
Istället
Blir det bråk, tårar & kalla kårar
En rörig mattebok
Så jobbig & oklok
Därför drar jag från denna vals
Med hjärtat i min hals




Bunden vers (Rim) av adhdbarn
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-20 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

adhdbarn
adhdbarn