Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett grodyngel



"som ett grodyngel"

svarade jag honom mjukt -

och vi log mot livet




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-22 13:13



Bookmark and Share


  Bo_67
grodyngel genomgår den mest märkliga metamorfos i sin utveckling från ägg till groda...inte helt olik den vi själva ibland behöver företa oss, en applåd för den vackra bild av livet din text ger
2013-04-26

  Gunwale VIP
Ja, livet är rörelse! Ibland lever det sitt eget...liv.
2013-03-24

    ej medlem längre
Fan va fin !!

2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP