Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens bagage

när morgonen sakta vandrar hem
visar sig allting
förhoppningarna, längtan, drömmarna, allting
allt som förrut hade glimmat blir nu sakta till sand
alla känslor som kändes känns inte längre
alla ord som yttrades får inte längre sägas
jag vill inte tro
men dagen säger att allting sakta håller på att bli till ingenting




Fri vers av Pingu
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-02-24 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pingu
Pingu