Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lök


I många många varv

runt min kropp

-som en lök

med dess många lager-

i många varv

lindar jag tyg

tyg som lindrar

tyg som mildrar

kraschlandningar

och katastrofer

tyg som tål

helvetesvärme och iskyla




Fri vers av Fröken H
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-22 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken H