Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en kardborre..

Vill inte känna min inre smärta
fastän jag vet
att det var då, då, då.
Offerskvalpet sticks i kroppens
nervbanor..
jag VET att jag ska
acceptera, ta det till mig
men kroppen
fattar inte,
än..




Fri vers av Shifra
Läst 254 gånger
Publicerad 2013-03-23 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra