Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns gör man alltid....


NYA TAG

Ibland ledsen....

Ibland glad....

Sorg och glädjetårar
får finnas...

Det som har varit är glömt....
Men i det inre får man minnas....

Bara att försöka ta NYA TAG....
och se framåt...
då det är en ny dag....



Sajo 060224




Fri vers av sajo
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-02-24 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo