Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskrivning

Kan bara hjälpligt läsa, svårt att skriva.

Tillsynes enkelt, bara en reflektion.

Genomträngande stress, vill prestera.

Korta meningar och kommenterar, fin…




Prosa av alias
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-24 06:22



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Reflektioner är grunden i det stora
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

alias
alias