Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kriminalantropologisk studie


HUR BARN BLIR MÖRDARE ( Kriminalantropologi)

En  dotter  ser  sin  far  för  första  gången,
efter   ett    trettiotreårigt   
kidnappnings-
drama,  där  hon  blivit  hjärntvättad  och  
manipulerad 
av modern och hennes bror samt den nye fad-
ern,  hon  väcker  den  biologiske  faderns

pappainstinkt,sticker kniven i hans faders-
hjärta och vrider om,  allt 
på  uppdrag av
vårdnadshavarna  i  en   släktkonkurrens.
vari mänskliga
släktet endast genereras  i
sin egoistiska ondska, sådan  skit  händer

hög som  låg, där  rättvisan  aldrig  får  en
chans och vittnen tystas  däri 
brott måste
döljas av
brott,så
lyder mänsklighetens sång. 

                                               *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 739 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-26 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP