Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett försök att skriva rent ut sagt poesi Texten har legat till sig i dagboken sedan den elfte i sjätte 2011. Nu känns det rätt okej att lägga ut den, då sommaren känns så i antågande.


Något litet om att ta livet av en geting




Där sitter du ute på landet uppå logen
saknandes getingen uppå krogen
polarna har åkt till andra länder
trots att samma sol skiner på dina händer

tiden är vad du tar död på
istället för getingarna små
i halmen ligger du till dig utan någon bärs
inte ens syns där till en enda ters

längtan är stor och svår
efter en eller annan gjuten tår
samt grabbar och tjejsare i var vrå
dagen känns lång och även grå

ändå talar man om semester på lann
under året på jobbet som sakta försvann
om du blott haft sällskap hett
men det enda våta du känner av är svett




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-19 14:17



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Här talas om
livet vitt och brett
vad som har skett
vad som ej har skett
men en text har
det då gett
har ett så
bra bett!

2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP