Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god natt?

vill du veta vad det beror på?

ett trotsigt vrål att kunna sova på rygg.

utan att vakna av en sugkropp som
som suger ur mig all energi.

urusla magmuskler du har förresten.




Fri vers av hybrishittingtheroof
Läst 216 gånger
Publicerad 2013-03-28 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hybrishittingtheroof