Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

darling


- survive this night for me.

- jag överlever alla dina nätter.
för dina dagar är nätter. kort
sagt lever du i alla mellanrum.

du är avarten i cancer som blev liv.

kanske kan du förklara hur.

- kanske det. men alla som har
sett filmen förstår nog>:

hade alla haft tillräckligt tid så
hade världen sett annorlunda ut.


du kanske inte kan se det.
och behöver du borra in dig
i mitt bröst för att kväva gråten:

så har jag alltid mitt hjärta
öppet för dig.




Fri vers av hybrishittingtheroof
Läst 216 gånger
Publicerad 2013-03-29 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hybrishittingtheroof