Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En cirkel

Svartsjukan
Kontrollbehovet
Glåporden
Vansinnet
Slagen
Ursäkterna

Är en cirkel som du måste ta dig ur




Fri vers av LIF
Läst 450 gånger
Publicerad 2004-08-13 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LIF