Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känslosam beskrivning av det som också går under namnet snorbroms


Moustache

Du känner den beröra dig, röra dig
Lent, retsamt och förväntansfullt
Ger dig fulländning

Karaktär, klass och elegans
Du smälter
Av dess kärleksfulla beröring

Åtrå, kåthet - galen kåthet
Aldrig är dess nyans
Annat än en mild smekning

Så bubblande blir du
Inombords
Leendes, av min mustasch


© Ingvar Sjöblom




Fri vers av Morgonrocky
Läst 162 gånger
Publicerad 2013-03-30 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgonrocky