Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om tankar och känslor som ibland bara poppar upp inom en när man har en depression


Livets lotteri

läste en dikt om styrka på nätet, och en fortsättning
bara poppade upp i huvudet, första delen är det
jag läste på nätet.

(första delen)
Trots att tårar faller, torkar själen inte ut.
trots att hjärtat blöder, tar livet inte slut.
trots att allting rasar, fortsätter läppar att le.
trots att man är förblindad av sorg,
fortsätter ögat att se...

(min fortsättning)
Tills den dagen något brister inom en,
bedövad som i en dröm, välkomnar man döden som en gammal vän,
att få somna in för evigt, en svart och drömlös sömn,
kan ibland vara en belöning,
när man inte längre orkar delta i.....livets grymma lotteri..




Fri vers (Fri form) av DRB
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-02 08:10



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Jag hade ett mantra förr, då
jag skulle sova, särskilt :
-Om 100 år är vi fria!
Om nu det kan va nån tröst.
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

DRB
DRB